Overheid.nl toon aangevinkte regelingselementen

Toon aangevinkte regelingselementen

Alle onderwerpen uit Help bij Wet- en regelgeving

Het scherm toont de volgende informatie:

• Het totaal aantal in het zoekresultaatscherm geselecteerde regelingselementen.
  • Een inhoudsopgave van de geselecteerde regelingselementen.
  • De tekst van de geselecteerde regelingselementen (bij weergave per regeling) of de tekst van een geselecteerd regelingselement (bij weergave per artikel).

Via de knop  die achter het regelingselement staat, wordt een scherm met de wetstechnische informatie voor dat regelingselement gepresenteerd. Het gaat hierbij om algemene informatie, bijvoorbeeld over de bronnen waarin de wijzigingen betreffende het regelingselement zijn gepubliceerd.

Via de knop Afdrukken  rechtsboven in het scherm kunt u de tekst van alle geselecteerde regelingselementen printen.
Via dezelfde knop  die ook achter het regelingselement staat, kunt u alleen het regelingselement printen.

Inloggen MijnOverheid DigiD logo